Gastfotograaf | Carlo

Door | 4.11.14 Laat een reactie achter
Ik ben Carlo van den Bosch, geboortejaar 1959, 11-09, kom oorspronkelijk uit Zeeuws–Vlaanderen, maar woonachtig in Kruiningen (Zeeland) Ben gehuwd met een leuke Surinaamse meid & heb 2 kanjers van kinderen, een jongen (1992) en m`n dochter (1995) en wonen beide nog thuis. Heb ruim 25 jaar bij Maas International gewerkt, in de geautomatiseerde drank & voedsel verstrekking sector en daar in meerdere hoedanigheden geacteerd, en jobs bekleed. Thans nu sinds 2009 werkzaam als hoofd facilitaire zaken op een praktijkschool in Goes. (een praktijkschool is een school voor moeilijk lerende en of met gedragsproblemen worstelde jongeren tussen de 12 & 20 jaar, nice job geen dag hetzelfde)

Doe weer ruim een jaar foto`s maken (voorheen deed ik het ook) (nu Canon 400D) deze tweedehands aangeschaft + lenzen en heb de smaak weer te pakken, na ruim 15 jaar geen camera meer vast gehad te hebben..

De technieken wat betreft foto`s maken (spiegelreflexcamera) is drastisch veranderd dus mocht mij goed aanpassen, is aardig gelukt ook maar de wil om bij te leren ontdekken en mijn camera goed te gebruiken en mooie plaatjes af te leveren, die wil en gedrevenheid is er en ben dol op vakkundig onderbouwde kritiek… dus zou zeggen… schieten maar…hahaha.Wat fotografeer je het liefst, en waarom?
Wielerwedstrijden en of sport in zijn algemeen, waarom, omdat dat veelal levendige photo`s oplevert… maar sta open om ook andere dingen te ontdekken maar weet nog niet waar mijn roots dan komt te liggen…

Wat voor apparatuur gebruik je om te fotograferen?
Een Canon 400D met 2 lenzen een van 18 – 55 en een van 55 – 250

Bewerk je de foto’s, zo ja in welk programma?
Ik bewerk soms foto`s en doe dat in meerdere programma`s t.w.
1. Photosun 14
2. PhotoScape
3. PhotoFiltre
4. Photoshop CS4Wat betekend fotografie voor jou?
Doe graag bewegende foto`s maken m.a.w. pannen wil dit graag super onder de knie krijgen…. (misschien met hulp van jouw… ;-)

Op welke foto ben je het meest trots, en waarom?
Een foto genomen van een tijdrit mooi in beeld en onbewerkt zo genomen.


Wat is je ultieme fotografie droom?
Droom voor iets bijzonders heb ik niet maar zou wel graag breed inzetbaar wensen te zijn als er een foto gemaakt dient te worden… en dan ook goed met belichting, onderwerp duidelijk en goed in beeld.

Meer van Carlo zien? Bekijk zijn Facebookpagina wil jij ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht
Nieuwere post Oudere post

0 reacties: