Acer Blogger Event

Door | 19.11.14 3 reacties
Onlangs was het zo ver, mijn eerste blogger event! Ik wist niet precies wat ik moest verwachten en vond het best een beetje spannend maar, wat was het leuk zeg! De titel van dit artikel zegt het al, het was een Blogger Event van Acer. Nu denk je misschien Acer? Wat moet een fotograaf daar maar al lezend zul je er achter komen waarom ik was uitgenodigd.

Bij binnenkomst kreeg je een leuk naamplaatje met daarop, verassend, je naam haha en de naam van je blog. Het event werd gehouden in Hutspot een, ja hoe moet ik het noemen, concept store, lunchroom, bar in Amsterdam. Het zag er in ieder geval erg leuk uit en zodra je binnen stapt raak je meteen geïnspireerd. Alles begon met een hapje en drankje en daarna volgde een presentatie van Acer.


In deze presentatie hebben we informatie gekregen over Acer als bedrijf en natuurlijk kwamen hun producten ook aan bod. Er waren ook veel producten om te testen, een daarvan kregen we mee naar huis: De Liquid Jade een van de nieuwe smartphones van Acer met -daar komt ie- 13 megapixel camera echt geweldig dus. Ik heb hem nu ongeveer 3 weken en ben er zeer tevreden mee. Binnenkort een uitgebreide review van deze telefoon.
Aan het eind van de avond kregen we meteen de mogelijkheid de telefoon, en dan vooral de camera van de telefoon, te testen. Met niemand minder dan Eelco Roos een van de bekendste Nederlandse instagrammers met inmiddels meer dan vierhonderdvijftigduizend volgers! Die ons een workshop ging geven. De workshop was erg leuk en leerzaam en dit (en de nieuwe telefoon met eindelijk een goede camera) heeft mij er ook toe gezet Instagram te gaan gebruiken. Al met al was het dus een leuke, gezellige en leerzame avond. Zeker voor herhaling vatbaar. Ben jij ooit naar een blogger event geweest?


Nieuwere post Oudere post

3 opmerkingen: