WIN | 2x Eye-Fi Mobi geheugenkaart 8GB + Wi-Fi

Door | 8.10.14 12 reacties
Eerder al konden jullie een review van de Eye-Fi Mobi op mijn blog lezen. Nu mag ik  2 mensen gelukkig maken met zo een super handige Eye-Fi Mobi SD kaart! Na de review kreeg ik al veel reacties van mensen die ook graag dit SD kaartje zouden willen, dit is jullie kans om hem te winnen!

Nog even een kleine uitleg voor de lezers die nog niet van Eye-Fi Mobi hebben gehoord: De Eye-Fi Mobi is een Een SD-geheugenkaartje met een ingebouwde wifi-hotspot. Dit betekent dat als je mobiel of tablet (IOS/Android) is verbonden met dit kaartje, de foto's die je maakt rechtstreeks naar jouw apparaat worden verstuurd. Hiervoor heb je geen internetverbinding nodig. Nu kun je dus altijd en overal een foto die je net hebt gemaakt direct laten zien op bijvoorbeeld social media! Meer weten? Bekijk mijn volledige review of ga naar de website van Eye-Fi


Hoe doe je mee met deze win actie?
- Volg NinFotografie via Bloglovin’ en like dit bericht.
- OF volg NinFotografie via Facebook en like dit bericht op facebook.
- Laat een comment achter onder dit artikel dat je mee doet. Vergeet niet een geldig e-mailadres op te geven zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt. (dit mag via het onderstaande formulier maar laat daarbij ook een reactie achter dat je mee doet :))Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 28 oktober 23:00uur. De 2 winnaars worden woensdag 29 september bekend gemaakt en krijgen persoonlijk bericht. Tot slot zou het leuk zijn als je ook de Facebook pagina van Eye-Fi volgt. HEEL veel succes allemaal!

Nieuwere post Oudere post

12 opmerkingen:

 1. marije Drost08-10-2014 13:47

  Wat een geweldige winactie! precies wat ik zo graag wilde hebben;)

  Ik volgde je al via bloglovin, heb dit bericht op bloglovin geliked en heb je FB-pagina en je FB-bericht geliked! Ook heb ik natuurlijk de FB-pagina van Eye-Fi geliked:) Heb dus gewoon alles gedaan;)

  Spannend!!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Hartstikke leuke dat je mee doet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was me er helemaal niet van bewust dat dit soort SD kaartjes bestonden! En nu denk ik wow wat super handig. Dus ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin en ik heb het geliked via KAYRAISABELLA!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk en handig! Dit bericht geliked via BL

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit kaartje wil ik al enige tijd, dus ik doe heel graag mee! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mayara Esther10-10-2014 16:09

  Super leuk!! Ik doe heeel graag mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat vet! ik ben net begonnen met fotograferen en dit lijkt me super handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leukk! :D Ik doe mee hoor. Like op je Facebook en heb mijn gegevens ingevuld. Nu duimen maarr...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een upgrade voor mijn favoriete camera, dat is awesome!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zag de winactie op Twitter voorbij komen, ik heb je blog en Facebookpagina bekeken en zag al veel handige tips, thanks!
  Ik doe graag mee met de winactie. :)

  BeantwoordenVerwijderen