SanDisk introduceert SD kaart van 512GB

Door | 13.10.14 2 reacties
Je leest het goed! Onlangs introduceerde SanDisk een geheugenkaart van 512GB! Mijn eerste gedachten was HEBBEN maar aan de andere kant.. haha. De SanDisk 512GB Class 10 ExtremePRO SDXC is voornamelijk voor fotografen en filmmakers die materiaal opnemen in Ultra HD. Naast de geheugenkaart van 512GB zijn er ook nog 2 andere varianten van 128GB en 256GB beschikbaar. 
Je moet wel even sparen als je er een wil, de SanDisk 512GB Class 10 ExtremePRO SDXC is namelijk $ 800,00 omgerekend ongeveer € 632,00. Maaar daar krijg je wel wat voor terug: Met schrijfsnelheden tot 90 MB/s is dit op het moment 's werelds snelste geheugenkaartje! De SanDisk Extreme ProSDXC kaarten zijn schokbestendig, X-ray proof, waterdicht en werkt in bijna elk klimaat, de kaart werkt bij temperaturen van -13 tot 185 graden Fahrenheit!

Ik snap zeker dat dit echt super kan zijn voor mensen die op ultra hoge kwaliteit filmen of extreem veel foto's schieten (misschien wel op bijzonder koude of warme plekken). Maar ik hou het denk ik toch bij mijn SD kaartje van 32GB, alhoewel 64GB voor filmen ook wel ideaal zou zijn!

Zou jij een geheugenkaart met zoveel opslagruimte kopen/willen?


Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen:

  1. Holimolie zegg! ik ben al blij met mijn verzameling van 8 en 16 gb kaartjes! op een of andere manier hou ik er vanaf om te wisselen tijdens het fotograferen om maar zeker te zijn dat ik niet perongelijk een heel kaartje leeg wis haha

    BeantwoordenVerwijderen