Lees het verhaal achter de mooiste foto van Ashley

Door | 22.10.14 Laat een reactie achter
Ik heb voor deze foto gekozen omdat hij precies eruit kwam zoals ik hem in me hoofd had. Nu heb ik wel meerdere foto's waar ik trots op ben en mooi vind. Maar deze toch in het speciaal. Dit paardje is 22 jaar oud en haar eigenaresse is een goede vriendin van me. Ze staat met haar bij ons op stal en ze hebben een hele leuke band met elkaar. En ik vind dat deze foto ook laat zien dat die 2 vriendinnen voor het leven zijn. Met de dag groeien die 2 naar elkaar toe en leren ze beide meer van elkaar. En ik vind dat elke foto zijn eigen verhaal kan vertellen, net als deze.


Ashley, bedankt voor het delen van het verhaal achter jouw mooiste foto.
Wil jij ook jouw mooiste foto laten zien? Bekijk hier de regels en stuur je foto in! 


Nieuwere post Oudere post

0 reacties: