Gastfotograaf | Gerda

Door | 7.10.14 1 reactie
In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen. Vandaag zie je het werk van Gerda wil jij ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht


Mijn naam is Gerda Boeijing, ik kom uit Ter Apel en ben 32 jaar oud. Ik heb de opleiding SPW afgerond,maar werk op dit moment als postbode. Ik ben al jong begonnen met fotograferen, eerst met een weggooi camera, daarna een camera met rolletje en steeds meer uitgebreid. Ik fotografeer dus ook al ongeveer 18 jaar. Maar de laatste jaren worden het er steeds meer.

Wat fotografeer je het liefst en waarom?
Er zijn eigenlijk 2 dingen die er bij mij uitspringen. Dat is de natuur, je weet nooit wat je tegenkomt. En het is ontspannend. Verder fotografeer ik graag bij muziekevenementen. Ik ben helemaal gek ook op muziek en wat is dan mooier om die 2 dingen die het liefste doet,om die te combineren.Wat voor apparatuur gebruik je om te fotograferen?
Ik gebruik mijn Sony A390 spiegelreflex camera en daarbij heb ik verschillende Minolta lenzen.

Bewerk je de foto’s, zo ja in welk programma?
Ik bewerk wel eens foto's met onder andere Picasa, maar er zijn meer programma's waar ik foto's mee bewerk.Wat betekend fotografie voor jouw?
Fotografie betekend voor mij vooral ontspannend bezig zijn. Het is een deel van mijn leven.

Op welke foto ben je het meest trots, en waarom?
Deze vraag heb ik lang over na moeten denken. Maar het is onderstaande foto geworden, het was mijn eerste fotoschoot met 3 kleine kinderen en het verliep eigenlijk heel erg goed. En daarom ben ik ook wel trots op.


Wat is je ultieme fotografie droom?
Ik heb er eigenlijk 2 ik zou graag een nieuwere camera willen hebben en een keer een grote Nederlandse artiest zoals Marianne Weber of Frans Bauer te mogen fotograferen. Meer werk van Gerda zien kijk op haar website en haar Facebook pagina

Nieuwere post Oudere post

1 opmerking: