Foto Post | AWD

Door | 9.10.14 2 reacties
Vorig weekend ben ik eindelijk weer eens heerlijk naar de Amsterdamse Waterleidingduinen geweest. Het weer was prachtig, we hebben heerlijk gewandeld EN ik heb een IJsvogel gezien! Gezien, helaas niet gefotografeerd want hij vloog meteen door maar het was een ge-wel-dig gevoel.

Jaap en ik waren bijna weer bij de uitgang van de duinen. Terwijl ik zat te zeuren dat ik zo weinig vogeltjes had gezien, hadden we het ook over een eend die we in het water zagen. En terwijl we naar die eend, wat overigens een vrouwtjes kuifeend was, keken gebeurde het! We zagen allebei iets blauws voorbij flitsen, keken elkaar aan en wisten het meteen een IJsvogel! Ik kreeg echt een mega adrenaline stoot en rende meteen dichterbij helaas vloog de IJsvogel meteen door.. We hebben nog een tijdje gewacht en geluisterd maar tevergeefs.. Maar weetje, het maakt niet uit. Mijn kans om een prachtige IJsvogel te fotograferen komt nog wel. Een kleine troost, ik heb wel een Vuurgoudhaantje op de foto kunnen zetten!Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen: