YouTube | Vondsten video

Door | 2.9.14 Laat een reactie achter
Zoals de meeste van jullie nu wel weten ga ik sinds kort ook vaak op stap met de metaaldetector. Jaap doet dan vooral het zoekwerk en ik film alles voor het YouTube kanaal. We hebben nu al een aantal keer gefilmd en ik merk wel dat ik mijn camera nog beter leer kennen. Je ziet ook echt progressie (vind ik zelf) in de video's. De tweede ziet er al wat beter uit dan de eerste. Alleen was er mega veel zon en wind en daar had ik wel last van tijdens het filmen. Mochten jullie nog tip's hebben hoe ik het best kan filmen met veel zonlicht hoor ik het graag! Of misschien iets waardoor je de wind niet zo hard hoort. Ik zal binnenkort ook wat tips proberen te geven voor het maken van filmpjes met een spiegelreflex camera. Maar vandaag laat ik jullie de tweede video zien!

VIDEO


Nieuwere post Oudere post

0 reacties: