Vondsten + Video | Muntjes

Door | 29.9.14 1 reactie
Het is weer tijd voor een vondsten update! Vandaag laat ik een aantal munten zien die we de afgelopen tijd hebben gevonden en een video. Ik merk nu al heel erg dat ik munten vinden echt het aller leukst vind. Er staat een datum om dus je hebt meteen een besef van hoe oud het muntje al is en er zijn zo veel verschillende. Ik zou graag nog een romeinse, zilveren of gouden munt vinden. Maar met een 'gewoon' oud muntje ben ik uiteraard ook zeer tevreden.
Wat ik ook leuk zou vinden is een muntje uit mijn eigen geboortejaar vinden, gewoon omdat het kan! En als ik naar dat dubbeltje kijk mis ik de goeie oude gulden tijd. Ik begin me oud te voelen.. haha. Ik vind het ook zo een rare gedachten dat er mensen zijn die guldens niet kennen. En dat, mocht ik ook kinderen krijgen, die niet weten weten wat een dubbeltje, kwartje of een rijksdaalder is. Denken jullie daar wel eens over na?

VIDEO


Nieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. Ik vind dit soort dingen best leuk om te kijken, haha! En zo toevallig, in augustus 1972 is mijn papa geboren :) XX

    BeantwoordenVerwijderen