Vondsten | Armband en Muntjes

Door | 10.9.14 2 reacties
Het is weer tijd om een paar vondsten te laten zien! We zijn weer wezen zoeken in een bos en merken duidelijk dat we steeds beter worden in het vinden van leuke dingen! Het gaat dan vooral om het weten wat de verschillende geluiden van de metaaldetector betekenen. We kunnen nu een stuk gerichter zoeken dan eerst en vinden daardoor (gelukkig) een stuk minder folie en blikjes haha.

Op de onderstaande foto zie je aan aantal vondsten van die dag. Twee 5 cent munten, helaas niet heel oud. Maar het is in ieder geval beter dan een euro 5 cent vinden ;-) Ook hebben we een deel van een armbandje gevonden met een beertje en een pinguïn, dit is het eerste armbandje dat we vinden en het lijkt er op dat dit van een kindje was. Dat goudkleurige plaatje onderaan, hebben jullie een idee wat dat is? Ik in eerste instantie niet, gelukkig kon iemand anders mij vertellen wat het is. Ik ben erg benieuwd of jij het weet! Laat je antwoord in een reactie achter. (gokken in toegestaan haha) En dan hebben we nog de bovenkant van waarschijnlijk een zoutpotje. Eigenlijk best raar om te vinden in een bos maar wel leuk!
Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen:

  1. Super leuk dat jullie dit doen, lijk me moeilijk (vooral voor mij, mijn concentratie is soms erg slecht). Maar leeeeuk. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, soms vind ik het ook een beetje lang duren allemaal hoor. Maar als je dat iets leuks/ouds vindt maakt dat het wachten weer goed ;-)

    BeantwoordenVerwijderen