Stem op jouw favoriete gastfotograaf en WIN | AFGELOPEN

Door | 3.9.14 3 reacties
Zoals jullie weten hebben er al veel gastfotografen op mijn blog hun werk laten zien. Ik vind dit echt hartstikke leuk en blijf dit ook zeker doen. Om jullie (de gastfotografen) te bedanken lijkt het me leuk een kleinigheidje weg te geven. MAAR de stemmers kunnen ook winnen! Alleen.. hoe kies ik nou 1 iemand met al die prachtige foto's die jullie allemaal maken? Dat kan ik echt niet en daarom lijkt het me leuk er een kleine wedstrijd van te maken!

WAT JE KAN WINNEN:


De winnaar krijgt een waardebon van €10,00 te besteden op foto-op-canvas.net om zijn of haar mooiste foto af te laten drukken MAAR uit de personen die hebben gestemd op de winnende gastfotograaf wordt ook iemand gekozen die dezelfde prijs wint! De winnaars worden bekend gemaakt op 17 september 2014. Je kan stemmen tot 16 september 2014, 23.59u

Klik hier om alle gastfotografen die op mijn blog hebben gestaan te zien. De bedoeling is dat je stemt op jouw favoriete gastfotograaf! Dit kan door het invullen van onderstaand formuliertje OF door een reactie met de naam van de gastfotograaf EN je eigen naam achter te laten op facebook, twitter of onder aan deze pagina.

Het zou ook leuk zijn als je laat weten waarom je op juist die gastfotograaf stemt! En voor de gastfotografen: Niet op jezelf stemmen he ;-) jezelf promoten mag natuurlijk wel. Let the voting begin!

FORMULIER IS VERWIJDERD
Nieuwere post Oudere post

3 opmerkingen: