Gastfotograaf | Pascal

Door | 9.9.14 4 reacties
Mijn naam is Pascal Alles maar ik werk onder de nam Kunst Art Vlaanderen. Het komt serieuzer over dan (foto Alles) hihi. Ik ben geboren te Oostende op 31/8/65 ben al altijd gefascineerd geweest door de fotografie. Ik heb wel nooit een cursus gevold; maar toen ik 20 was ben ik wel een tijdje lid gewest van een fotoclub in Oostende. Maar door omstandigheden ben ik toen gestopt met fotograferen. Maar twee jaar geleden begon het weer te kriebelen en ben ik er weer aan begonnen. Dat had ik veel vroeger al moeten doen

Wat fotografeer je het liefst, en waarom?Ik fotografeer het liefs mensen, ik hou van het contact en de samen werking met het model. Bovendien kan ik dan ook creatiever zijn. Let op een landschap vind ik ook mooi maar je eigen inbreng is daar weel minimaal.Wat voor apparatuur gebruik je om te fotograferen? Ik gebruik een Canon 1100D en een D7, een standaard 18/35 lens een vaste 50 mm en een groothoek.

Bewerk je de foto’s, zo ja in welk programma?Als nabewerking program gebruik ik Lightroom hij is gebruiksvriendelijk en geeft goede resultaten
Wat betekend fotografie voor jou?
vrijheid en creativiteit.

Op welke foto ben je het meest trots, en waarom?Momenteel op de foto van het meisje die in verschillende kleuren geschminkt is. Waarom? Omdat wij daar met een team aan gewerkt hebben als model Sharon Slosse en Make-up artist Stacey Germonprez en bovendien vind ik hem nog mooi ook.


Wat is je ultieme fotografie droom?
Het fotograferen van een bekend artiest, en dat ij of zij dan ook nog tevreden is over het resultaat natuurlijk.

Meer werk van Pascal zien? Kijk op Facebook en 500pxWil jij ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht


Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen: