Dezelfde foto

Door | 22.9.14 1 reactie
Zijn jullie wel eens na een aantal jaar terug gegaan naar een plek om daar dezelfde foto te maken als jaren daarvoor? Mijn zusje en ik wel! De onderstaande foto's zijn gemaakt in Disneyland Parijs. En nee ze zijn niet exact hetzelfde en het was ook een stuk drukker, maar het gaat om het idee ;-) De eerste foto is gemaakt in 1996 en de andere in 2011! Ik vind het echt super leuk om 2 dezelfde foto's te hebben in verschillende tijden/jaren en ben ook zeker van plan dit soort foto's vaker te maken!

De laatste tijd zie ik sowieso steeds vaker foto's van vroeger die mensen nu weer maken, in bijvoorbeeld dezelfde positie of met dezelfde mensen. Heb jij hier zelf ook een leuk voorbeeld van? Laat je foto dan hier zien!Nieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. Leuk idee! ik wil ook een keer zoiets doen met een foto van mij en mijn broer van vroeger en dan t zelfde namaken!

    BeantwoordenVerwijderen