Vondsten | 5 cent 1976

Door | 13.8.14 4 reacties
Afgelopen weekend zijn we weer een bos ingedoken met de metaaldetector en we hebben aardig wat leuke, oude en mooie dingen gevonden! Vandaag laat ik 1 van die vondsten zien: Een Juliana 5 cent muntstuk uit 1976.

Zo zag hij eruit toen we hem net hadden opgegraven, even een beetje wat zand e.d. weggepoetst om de datum te kunnen zien maar toen zagen we al dat het een mooi muntje was. Daarna natuurlijk schoongemaakt en dit is het resultaat:Het schijnt dat het niet zo raar is dat we deze munt hebben gevonden. Sommige vinden hem heel vaak maar voor ons was het de eerste keer en wij zijn er super blij mee! Binnenkort  zal ik een andere vondst laten zien. Heb jij deze munt ooit eerder gezien?Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

 1. Patoir Blog13-08-2014 09:40

  Ik heb hem alvast nog nooit gezien. Dus ik zou echt blij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sas / iliveformydreams.com13-08-2014 17:41

  Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DinjaDONUT vd Broek16-08-2014 19:41

  Ik heb weleens wat oudere munten gezien maar niet deze geloof ik, en al sowieso niet van opgraven ofzo (gewoon van opa en oma gekregen nadat de euro inging).
  Ik vind het echt gaaf, ik wil meer vondsten zien :)

  BeantwoordenVerwijderen