Nieuwe gadget | Denver HD action camera

Door | 7.8.14 14 reacties
Onlangs heb ik een Denver HD action camera gekocht. Hier een korte review:


Denver ACT-1301
 • Videoresolutie: (1280 * 720) @ 30fps.
 • Fotoresolutie: 5 megapixel  
 • 45 graden lens 
 • Ingebouwde microfoon
 • Kan tot 10 meter onder water
 • Afmetingen: 6.6 cm x 2.7 cm x 4.3 cm
 • Gewicht: 48 g
Wordt geleverd met meerdere accessoires te zien in de onderstaande unboxing video van DENVER.


In de aanbieding was hij nog geen €30,00 en de kwaliteit die deze kleine camera hiervoor levert is super! Ik heb hem tijdens het zoeken met de metaaldetector getest op de kwaliteit van de video. Dit is ook waar hij voor gebruikt gaat worden, foto's maken heb ik natuurlijk mij canon 600D voor alhoewel een foto onder water daar niet mee te maken is ;-) haha.


Ik had (na een uur wachten) een voorbeeld video geupload, echter is de kwaliteit erg achteruit gegaan. Dit is natuurlijk niet handig tijdens een review dus een video gemaakt door mij komt nog. Daarom dit bovenstaande filmpje van YouTube zodat jullie toch even kunnen zien  hoe de kwaliteit is van het filmen.Voor foto's anders dan onder water hoef je hem niet te kopen, de kwaliteit is daar niet echt goed genoeg voor. Binnenkort meer over de Denver ACT-1301dan zal ik laten zien hoe hij onder water filmt en fotografeert!

Heb jij een action camera zoals deze of bijvoorbeeld een GoPro?


Nieuwere post Oudere post

14 opmerkingen:

 1. Eva Jeweetwelwie07-08-2014 18:59

  Ik heb gisteren ook een onderwatercamera gekocht, maar ik moet hem nog uittesten.

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. DinjaDONUT vd Broek07-08-2014 21:06

  Lijkt me echt leuk om onder water foto's te maken! (of filmpjes)
  Ben benieuwd naar jouw resultaten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk, zeker voor die prijs! Vooral voor onderwater (of in de beurt van water) lijkt het mij een aanwinst. Ik film namelijk af en toe met mijn canon600d en over de kwaliteit ben ik erg tevreden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je hem al getest? Ben benieuwd naar de resultaten :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit weekend een poging gedaan maar ik heb een lange stok nodig om goede onder water filmpjes te kunnen maken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heb ook de act 1301 maar het beeld is niet goed.
  helft zwart wit helft kleur iemand een idee hoe dit op te lossen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is dit alleen op je schermpje of ook als je het op een computer bekijkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. alleen op de computer.
  als ik het verander van hd naar 640 is het alleen zwart wit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. foto maken is geen probleem

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hallo is resetten een optie en zo ja waar kan dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb geen idee of resetten een mogelijkheid is. Het is wel raar dat als je bepaalde instellingen veranderd het hele beeld zwart/wit is. Ik denk dat het echt een fout in het product is. Zelf heb ik nog geen problemen ondervonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hallo dank je voor het mee denken ga eens even kijken wat ik kan doen,resetten of niet zal even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hallo
  inmiddels een andere camera gekocht, een sj 4000 deze is perfect. mooie beelden in hd en foto in 12 meg.

  BeantwoordenVerwijderen