Hebben jullie dat ook?

Door | 8.8.14 7 reacties
Hebben jullie dat ook, als je een cadeautje voor iemand hebt gekocht die bijna jarig is, dat je niet kan wachten om het cadeautje te geven. Of dat je iets heel leuks hebt gekocht en heel graag wil vertellen wat het is? Ik weet het dit gaat helemaal niet over fotografie maar toch ben ik stiekem wel benieuwd of ik hierin de enige ben haha. Mijn vriend is namelijk jarig vandaag en 1 cadeautje kon ik niet mee wachten.. die heb ik 2 weken geleden al gegeven. Maarrrr vandaag wordt er ook een cadeau bezorgd en ik wéét gewoon dat hij het leuk vindt. Alleen nu moet ik nog de hele dag mijn mond houden en niet verklappen wat het is haha.
Nieuwere post Oudere post

7 opmerkingen:

 1. Jaap (vriendje van Nina)08-08-2014 08:56

  Ben benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha je bent zeker niet de enige hierin...heel herkenbaar :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hoort dit soort dingen helemaal niet te lezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar! Mijn vriendin is op de 17e jarig, en omdat ik geen idee heb wat moet ik voor haar kopen, heb ik iets anders bedacht. Een bootvaart rond de Alster (zij woont in Hamburg, Duitsland). En het is heel moeilijk om haar niet te vertellen omdat het een verassing moet zijn, maar ook de planning maakt het niet makkelijker omdat we ook andere dingen te doen hebben en ik moet deze stiekm doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eva Jeweetwelwie08-08-2014 16:12

  Herkenbaar!
  Dit heb ik ook altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel een heel leuk caceautje! Maar als je ook nog moet plannen is het idd nog moeilijker haha.

  BeantwoordenVerwijderen