Gastfotograaf | Ashley

Door | 14.8.14 1 reactie
Vandaag zie je het werk van Ashley wil jij ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht


Hallo, mijn naam is Ashley Barwasser en in dit blog stukje ga ik jullie laten zien wat mijn 2de grote hobby is. Namelijk fotografie. Ik ben 21 jaar oud en heb MBO Niveau 3 Dierverzorging geleerd aan het Citaverde College te Heerlen. Sinds april 2013 ben ik werkzaam in een Dierenspeciaal in Eygelshoven.
Nu ruim anderhalf jaar ben ik bezig met fotografie, en nu 1 jaar erg actief. Ik doe voornamelijk paarden en ga veel langs op concoursen en andere evenementen. Zo nu en dan krijg ik ook wel eens kinderen voor de lens. Ook vind ik het erg fijn om een lekker stuk te wandelen en moeder natuur op de foto te zetten. Moeder natuur en paarden doe ik het liefste. Paarden vond ik als klein meisje helemaal geweldig en nu sinds 3,5 jaar sta ik zo dichtbij deze fantastische dieren dat ik ze ben gaan fotograferen. Elke foto is anders en dat vind ik zo geweldig. Vooral als ik ruiter en paard samen kan vast leggen en dat je band tussen mens en dier gewoon mee maken. Zo geweldig!Ik maak mijn foto's met mijn Canon EOS 1100D met een Tamron 18-270 mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD lens. Na een tijdje zoeken en uitproberen heb ik nu de knopjes gevonden hoe en wat. Mijn foto's bewerk ik of via gratis bewerkingsprogramma's op internet en via Picasa en Photoscape. Elke foto die ik maak van een reportage wordt bewerkt. Ik vind dat je een foto altijd mooier kan maken.

Het liefste maak ik de foto's in de vrije natuur. Wel met wat luxe van paard en ruiter af, maar gewoon lekker los alles vind ik ook geweldig. Mooie grote velden met middelhoog gras en ook de toegang tot een meertje is voor mij de ideale locatie!
Een super foto waar ik erg trots op ben heb ik helaas voor mijn gevoel nog niet gemaakt. Al ben ik wel erg blij met deze foto. Dit is een close upje van een stal genootje en haar paard. Deze ruin heeft een apart verhaal aan hem hangen en ze heeft hem nu dik 5 jaar. De band tussen die 2 was zo mooi vast te leggen. Vandaar dat ik deze close up heb uitgekozen.


Mijn fotografiedroom? Pff ja ik wil het allemaal lekker hobbymatig houden. Maar dat zeg ik nu. Alles kan veranderen. Natuurlijk wil ik wel graag
later mijn apparatuur wat meer uitbreiden naar betere lenzen en dergelijke. Maar voor nu ben ik tevreden met wat ik heb.

Websites:
www.hippiqueinpicture.weebly.com
www.hippique-events.weebly.com
www.facebook.com/HippiqueInPictureNieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. moooi hoor! vind de foto van de trap erg speciaal op een of andere manier!

    BeantwoordenVerwijderen