Foto Post | Herfst?

Door | 26.8.14 6 reacties
Afgelopen weekend liep in in het bos en tot mijn grote verbazing stond het al vol met paddenstoelen. Maar echt VOL. Helaas had ik niet mijn eigen camera spullen mee en kon ik dus niet echt lekker fotograferen. Onderstaande foto is wel dit weekend gemaakt, de rest eerder.Om de een of andere reden vind ik het leuk om paddenstoelen te fotograferen. Misschien omdat ze zo lekker stil zitten? ;-) Al moet je soms wel in de raarste posities staan, liggen of zitten om ze leuk op de foto te kunnen krijgen. En blijkbaar zitten er ook vaak vliegjes op paddenstoelen, van de bovenstaande kwam ik er net pas achter hihi.Heb jij al paddenstoelen gespot, of misschien zelfs gefotografeerd? Zo ja, laat hem hier onder in de reacties zien!
Nieuwere post Oudere post

6 opmerkingen:

 1. Yes, het wordt weer paddenstoelentijd! Ik vind het een erg mooi onderwerp om te fotograferen. Dit jaar kan ik mijn draaibare schermpje van mijn camera gebruiken, dat bespaart heel wat lastig houdingen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. suavementes.wordpress.com26-08-2014 10:41

  Inderdaad vielmij ook al op toen ik laatst foto's ging maken in het bos. Er valt ook gewoon te veel regen he.. Wel mooie plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat is inderdaad zo. En dankjewel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leukk!! Ik kan gelukkig sinds kort ook mijn schermpje draaien, wat een verschil haha. Jij hebt toch ook een Canon 600D?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. yayy voor de paddestoelen! ik hou er van! de laatste vind ik echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen