Foto Post | Duinen

Door | 20.8.14 4 reacties
Afgelopen weekend zijn Jaap en ik weer eens naar de Amsterdamse Waterleidingduinen geweest. Het weer was super dus ik had mijn camera en verschillende lenzen meegenomen en nog wat filters om een leuke review te maken. Na een half uur zoomde er de hele tijd iets om ons heen... Wat bleek, het was een daas brrr. Deze achtervolgen je en blijven dat doen tot ze je hebben gestoken. (of nouja, dat idee hebben we) Jaap had hem op zijn been.. natuurlijk sloeg hij hem weg maar dat enge monster zat gewoon al in zijn broek 'gehaakt' dus zo makkelijk ging dit niet.

Er bleef maar van alles om ons heen zoomen dus we besloten terug te lopen (en stiekem af en toe een beetje te rennen.) 10 minuten later zag ik met toch een beest... een mega groot geel/bruin puntig insect, vliegend en hij leek op een wesp alleen dan een stuk groter. Ik keek en was weg... haha Jaap rende me achterna want die had geen idee wat er aan de hand was! Hij hoorde mij alleen zachtjes gillen en zag me wegrennen. Dus helaas niet veel kunnen fotograferen maar er zijn gelukkig toch nog een paar leuke foto's uitgekomen.
Het is niet veel, maar toch best leuk in een halfuurtje fotograferen ;-)Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen: