Een fotografe lakt ook haar nagels

Door | 28.8.14 3 reacties
Er zijn veel beautyblogs op het internet te vinden en veel meiden die het ook er leuk vinden om te lezen. Nu heb ik een fotografieblog maar dat betekend natuurlijk niet perse dat ik niet met make-up, nagellak of maskertjes bezig ben! Ik heb namelijk een gigantische make-up en nagellak stash en vandaag laat ik hem zien!

Voor de foto's heb ik al mijn nagellakjes weer eens tevoorschijn gehaald en wat denk je... ik heb er meer dan 70 dat had ik niet verwacht haha. En het erge is, dat ik niet eens zo vaak gelakte nagels heb. En dan te bedenken dat ik met mijn stash in een jaar elke week een andere kleur nagellak op kan doen!

Dit zijn mijn nieuwste aanwinsten. Blijkbaar gaat mijn voorkeur ineens uit naar groene tinten haha.
Deze roze kleurtjes horen ook tot mijn favorieten!

Zo, nu maar snel even mijn nagels lakken! Hebben jullie ook zoveel nagellak?Nieuwere post Oudere post

3 opmerkingen:

 1. Oooooh ik heb ook vet veel.. Gebruikmhet alleen bijna nooit meer.. Beetje zonde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ik ken het verschijnsel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. willeke de heus14-09-2014 12:09

  Heb ook aardig wat. Alleen geen dure die zou ik weleens willen testen. Erg leuk om te doen 💅

  BeantwoordenVerwijderen