Wordpress vragen

Door | 24.7.14 4 reacties
Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van Wordpress voor hun blog of website. Ik heb ondertussen al veel ervaring met Wordpress door het maken van verschillende websites, blogs en webshops en daarom leek het me leuk vragen van jullie te verzamelen en deze in een volgende blogpost te beantwoorden, eventueel met tutorial.


Wil je bijvoorbeeld iets weten over widgets, CSS, HTML, thema's, of andere instellingen binnen WordPress laat het vooral weten! En omdat ik natuurlijk zelf veel foto's heb weet ik ook e.e.a. over het op verschillende manieren laten zien van foto's op je website/blog.

Dus stel je vraag hieronder of via ninfotografie@gmail.com en binnenkort kun je de antwoorden hier vinden! Ik zal proberen er zoveel mogelijk te beantwoorden.


Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

 1. wat zijn aanraders qua plug-ins ?ik heb er een paar geïnstalleerd maar vraag me af, welke nou echt handig zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoek je nog iets specifieks qua plug-ins of gewoon in het algemeen? Deze vraag neem ik zeker mee in een van mijn volgende blogposts!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een tutorial van hoe je het best kan overstappen van blogger naar wordpress. Wat ik ook probeer, ik kom er nog steeds helaas niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is ook inderdaad erg ingewikkeld. Heb je nog iets specifieks waar je tegenaan loopt?

  BeantwoordenVerwijderen