Vondsten | Kogelhuls

Door | 17.7.14 1 reactie
Zoals ik al eerder heb verteld heb ik er een nieuwe hobby bij! Ook afgelopen weekend zijn we opzoek gegaan naar mooie oude spullen. Helaas dit keer niet zoveel geluk. Vooral veel spijkers, bouten en folie. Onze beste vondst was een kogelhuls. En natuurlijk heb ik tijdens het zoeken alles gefilmd!
De filmpjes komen binnenkort online op YouTube. Vanaf dat zal ik natuurlijk ook de filmpjes laten zien in mijn blogposts die over de vondsten gaan. Misschien hebben jullie nog vragen of juist tips betreft het filmen met een spiegelreflex camera. Ik ben zelf nu nog veel aan het experimenteren maar natuurlijk weet ik ook al het een en ander.Nieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. DinjaDONUT vd Broek17-07-2014 14:40

    Wauw een kogelhuls!
    Ik ben benieuwd naar je filmpjes, helaas heb ik geen tips voor je om te filmen met een spiegelreflex, ik bak er juist helemaal niks van!

    BeantwoordenVerwijderen