Tutorial: Zonnige foto

Door | 28.7.14 1 reactie
Ik kwam op YouTube een simpele photoshop tutorial tegen om je foto er wat zonniger uit te laten zien. Met het weer van afgelopen dagen is dat misschien niet nodig maar toch handig om te weten! Zelf heb ik de tutorial ook gedaan, zie hier het resultaat. -je kan op de link klikken voor de youtube video maar onder aan de post heb ik hem ook geplaatst-
Dit is de foto die ik heb gekozen
Na stap 1 -> kleurtoon/verzadiging zag mijn foto er zo uit.
Hier kan je zien welke kleuren ik heb gebruikt en hoe de lagen/layers er bij mij uit zien. 
Dit is het eindresultaat, erg zonnig dus ;-)
Zoals je ziet heb ik niet precies dezelfde kleuren gebruikt als in de tutorial. Ook heb ik een beetje gespeeld met de dekking/opacity. Maar dat vind ik altijd het fijne van een tutorial, je leert er van en kan er dan ook nog je eigen draai aan geven!

Wat vind jij van het resultaat? Is dit een effect die je zelf zou gebruiken?Nieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. ik gebruik dit soort effecten echt heel vaak! heel ander beeld krijg je dan vaak al van een foto!

    BeantwoordenVerwijderen