Nieuwe hobby

Door | 4.7.14 4 reacties
Ik heb er een nieuwe hobby bij, of eigenlijk mijn vriend Jaap en ik. Hij heeft namelijk een aantal weken geleden een metaal detector gekocht, en sinds dien zijn we niet meer te stoppen!We graven er een eind op los en vinden allemaal leuke, mooie oude spullen. Natuurlijk vinden we ook een hoop afval/troep maar daar ontkom je niet aan. Dit nemen we dan wel altijd mee om het uiteindelijk weg te gooien. Zo doe je tijdens je hobby ook nog iets goeds voor het milieu ;-)
VLNR: Goude ring, 14 karaat | Knoop met wapenschild meer weten we nog niet | 1 Cent Wilhelmina, Materiaal: Zink Jaartal: 1942
Ook film ik het zoeken, graven en vinden van de vondsten. Binnenkort komt er een YouTube kanaal met deze video's. En natuurlijk maak ik ook foto's! Je zult vanaf nu dus vaker een blogpost zoals deze tegenkomen. Lijkt het jou leuk om eens te gaan zoeken met een metaaldetector? Of heb je het misschien al eens gedaan?

Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik wil wel een keer mee met jullie! :) doe ik het graafwerk wel voor jullie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. DinjaDONUT vd Broek04-07-2014 10:16

  Dat lijkt me echt zo gaaf! Gewoon oude schatten die ver in de grond liggen, opspeuren met een metaaldetector.
  Ik zou het wel leuk vinden om elke keer de schatten te zien op je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, deal! Dat graven is wel echt zwaar hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen