Gastfotograaf | Virginie

Door | 15.7.14 2 reacties
In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen! Vandaag zie je het werk van Virginie wil jij ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht

Wat fotografeer je het liefst, en waarom?
M'n passie begon met leegstaande en verlaten gebouwen of plaatsen. Nu begin ik ook meer en meer mensen te fotograferen en vind hier ook mijn plezier in. Sinds 25/04 ben ik ook in zelfstandig bijberoep begonnen met mijn fotografie.


Wat voor apparatuur gebruik je om te fotograferen?
Ik moet nog veel investeren :-) Momenteel werk ik met een Canon 600D. Ik heb 2 lenzen, namelijk een 18-55 en een 55-250. Als flitser heb ik een 430EX II.

Bewerk je de foto’s, zo ja in welk programma?
Ik bewerk niet al mijn foto's, maar toch soms om hen net dat ietsje extra te geven. Hiervoor werk ik in Photoshop.


Heb je een favoriete locatie om te fotograferen?
Ik hou ervan om buiten te fotograferen of in leegstaande panden.

Op welke foto ben je het meest trots, en waarom?
Van de foto's die ik toevoegde, ben ik meest trots op die van het meisje voor het raam. Ik vind persoonlijk dat alles zo in harmonie lijkt op deze foto qua kleuren en dergelijke.
Wat is je ultieme fotografie droom?
Mijn droom momenteel is dat m'n bijberoep een succes mag worden. En ook eens naar Berlijn gaan om daar op Urbexpad te gaan.


Facebookpagina https://www.facebook.com/PhotographyByVirginie?ref=hl
Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen: