Gastfotograaf | Fleur

Door | 8.7.14 1 reactie
In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen! Vandaag zie je het werk van Fleur wil jij ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht


Wat fotografeer je het liefst, en waarom?
Ik fotograaf het liefst alles wat je buiten kunt tegenkomen, en dan voornamelijk mooie (buitenlandse) dorpjes of steden. Ook hou ik er van om op reis zo goed mogelijk de cultuur en het land in beeld te brengen met mijn camera.
Wat voor apparatuur gebruik je om te fotograferen?
Ik bezit een Canon EOS 600d en heb daarbij de welbekende 50mm 1.8 lens en de 18-200mm lens. Voor het maken van filmpjes gebruik ik ook regelmatig mijn Go Pro hero 3

Bewerk je de foto’s, zo ja in welk programma?
Ik haal altijd alle foto's wel even door Photoshop CS5 om kleuren te veranderen, de foto bij te snijden of hem scherper te maken.

Heb je een favoriete locatie om te fotograferen? 
De leukste locaties om mijn foto's te schieten vind ik landen- en steden die er heel anders uit zien en waar het er heel anders aan toe gaat dan in Nederland

Op welke foto ben je het meest trots, en waarom?
Ik heb meerdere foto's waar ik trots op ben en zou er niet specifiek een uit kunnen kiezen. De foto's gemaakt tijdens mijn reizen vind ik wel het meest bijzonder!Wat is je ultieme fotografie droom? 
De wereld over mogen vliegen voor een periode om te mogen fotograferen voor een reismagazine of zoiets dergelijks.

Blog: www.fleursophia.com
Instagram: www.instagram.com/fleursophia
Flickr portfolio: www.flickr.com/fleursophia


Nieuwere post Oudere post

1 opmerking: