Gastfotograaf | Christina

Door | 15.7.14 Laat een reactie achter
In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen! Vandaag zie je het werk van Christina wil jij ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht


Wat fotografeer je het liefst, en waarom?
Wel, liefst vanal zelfportretten. Het is gemakkelijk en ik kan alles doen wat ik wil want ik ben mijn eigen baas. Natuurlijk ook stillevens en modellen vind ik interessant.

Wat voor apparatuur gebruik je om te fotograferen?
Mijn Nikon D3100, mijn eerste fototoestel en hij werkt nog altijd ondanks al de stoten die ik ermee heb uitgehaald, she's mine lady luck.

Bewerk je de foto’s, zo ja in welk programma?
Meestal in photoshop, soms de cadrage aanpassen en de kleur. Veel bewerking pas ik niet toe omdat een foto, is en blijft gewoon een foto. Realiteit hoeft niet zozeer extreem aangepast te worden voor mij. Maar er zijn uitzonderingen.

Heb je een favoriete locatie om te fotograferen
Ik verkies liefst om binnen/of in studio te werken. Je weet nooit hoe het weer zich kan omdraaien en in België is dat toepasselijk maar daaruit sluit ik niet uit dat ik niet geniet om buiten en in de omgeving te fotograferen.Op welke foto ben je het meest trots, en waarom?
van ieder werkje dat ik maak glunder ik wel van trotsheid, maar ik ben veel eisend voor mijn foto's.maar als ik moest kiezen was het deze. Dit was voor een meisje haar eindwerk en het was de eerste keer dat ik halfnaakt op de foto poseerde. Een geweldige ervaring, het is niet mijn foto maar ik ben zeker trots op dit werk. Ook omdat ik het gedurfd heb want ik ben redelijk beschaamd.


Wat is je ultieme fotografie droom?
Betaald worden om te fotograven of als model te staan. Ik voelde mij altijd comfortabel om voor en achter de camera te staan. Misschien werken voor een tijdschrift/krant/blog... zolang ik maar mijn camera kan benuttigen ben ik tevreden.

Facebook : https://www.facebook.com/KibbiPixel
Tumblr : http://luccipur.tumblr.com/Nieuwere post Oudere post

0 reacties: