Foto alfabet

Door | 31.7.14 1 reactie
Een nieuw terugkerend item: Het foto alfabet! In dit item staat er elke keer 1 letter centraal, bij deze letter zoek ik een foto waarop iets afgebeeld staat wat met dezelfde letter begint, een dier, ding, kleur, emotie gewoon iets wat begin met die letter. 

Als voorbeeld nemen we de letter 'H' het eerste wat in me opkomt is 'hond' maar er zijn natuurlijk veel meer woorden die met de letter 'H' beginnen en waar je iets mee kan bijvoorbeeld: horizon, hart, huilen, hoofd en ga zo maar door. Van te voren ga ik op pad om een foto te maken die bij de letter hoort,of ik snuffel tussen de foto's die ik al heb gemaakt en gebruik er daar een van.

Op deze manier kan ik mijn foto's laan jullie laten zien. Natuurlijk vertel ik ook nog wat over de foto. Zelf kunnen jullie ook een foto als reactie achterlaten met betrekking tot de letter van die dag. Volgende week komt de eerste letter en zo ga ik de komende maanden alle letters van het alfabet af!


Nieuwere post Oudere post

1 opmerking: