1 konijn 100 plekken

Door | 7.7.14 Laat een reactie achter
De meeste van jullie weten dat ik een konijn heb, Eevee. Ze rent, ligt, slaapt en springt de hele dag door het huis. En het leek me leuk om eens te laten zien hoevaak ze op een andere plek zit! We zijn haar soms wel eens (20 seconde) 'kwijt' er worden dan 10 rondjes door huis gerend en uiteindelijk zit ze toch ergens onder tafel bijvoorbeeld of soms zelfs gewoon in haar hok haha.


Eevee ligt overal waar het kan zoals; Op de bank, mijn bed, het bed van mijn zusje, een stoel, kleedjes, kartonnen dozen of een random andere plek op de grond. Meestal als het 'slaap tijd' voor haar is (tussen 10:00-16:00 uur) gaat ze boven in haar hok liggen. Hier is het natuurlijk lekker rustig. Alhoewel ze vaak veranderd van plek. Soms gaat ze beneden in mijn kamer liggen of boven onder te tafel in de keuken.

Ja.. ik maak echt heel veel foto's van haar haha. 


Nieuwere post Oudere post

0 reacties: