NinOntwerp

Door | 9.6.14 6 reacties
Sommige van jullie weten het wel, naast NinFotografie heb ik een eigen bedrijf dat NinOntwerp heet. Het leek me leuk hierover een klein beetje te vertellen!

In 2012 ben ik een eigen bedrijfje begonnen dat NinOntwerp heet. Je kan hier terecht voor dingen zoals: Logo's, websites, huisstijlen, advertenties, posters en sinds kort ook fotografie! Wat betreft de fotografie, daar ben ik nog mee bezig. Ik ga mijn website aanpassen met een overzicht wat een fotoshoot door mij inhoudt, wat het kost etc. Op dit moment heb ik een aantal opdrachten lopen dus ik ben tevreden! Ik kom meestal via via aan mijn opdrachten, alhoewel AdMarkt (zakelijke marktplaats) ook goed werkt! Hier een aantal dingen die ik ontworpen heb!Helaas was NinOntwerp alleen niet genoeg om rond te komen, dus hiernaast heb ik ook nog een andere baan. Maar ik blijf het erg leuk vinden om klussen aan te pakken en ben dan ook erg blij dat er een paar lopen. En dat was even een heel snel kijkje in een ander deel van mijn leven.

Nieuwere post Oudere post

6 opmerkingen: