De mooiste foto van

Door | 6.6.14 6 reacties
Vandaag wil ik starten met iets nieuws namelijk "de mooiste foto van" In dit artikel staat er 1 foto centraal, een door jou gemaakte foto die jij het mooist vindt. Dus heb jij een foto gemaakt waar je super trots op bent? Stuur hem dan op naar ninfotografie@gmail.com met als onderwerp "mijn mooiste foto" en vertel waarom dit jouw mooiste foto is! Ook mag je de link van bijvoorbeeld je portfolio meesturen.


Regels:
 • Je mag echt maar 1 foto insturen.
 • De omschrijving van waarom je deze foto het mooist vindt dient minimaal 450 tekens lang zijn.
 • Een liggende foto dient minimaal 640px breed zijn. Een staande foto minimaal 400px breed.
Zodra je een foto hebt ingestuurd hoor je van mij op welke datum het artikel online komt.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust :)
Nieuwere post Oudere post

6 opmerkingen:

 1. wat een leuk ideee! ik ga eens even denken wat mijn leukste is haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb toevallig net een blogpost gemaakt met een paar foto's die ik onlangs heb gemaakt. Maar ik weet niet of deze geschikt zijn. Mycreativia.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het maakt echt helemaal niets uit wat voor een foto het is. Zolang jij het je mooiste (of een van je mooiste) foto vindt en je de bovenstaande regels aanhoud is het prima. Ik zou het heel leuk vinden om een inzending van je te ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik doe mee en ik heb je gemaild!
  liefs,
  siham (www.modafortuna.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zal eens even kijken of ik ga meedoen, wel leuk idee in ieder geval! Mag het ook iets zijn uit het archief? Want ja wat is je mooiste foto... Misschien wel de foto met het mooiste verhaal :-)

  BeantwoordenVerwijderen