Gastfotograaf | Stefhanie

Door | 13.6.14 3 reacties
Vanaf nu zal je ook af en toe een gastfotograaf op vrijdag zien! In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen! Vandaag zie je het werk van Stefhanie wil jij ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht


Mijn naam is Stefhanie de Haan en ik ben 20 jaar en ik doe de opleiding pedagogische medewerker (kinderopvang). Ik fotografeer al ruim 4 á 5 jaar. Ik heb de smaak te pakken gekregen omdat vader een digitale spiegelreflex foto camera had gekocht. Soms mocht ik ook een foto maken en dit vond ik zo tof dat ik er zelf ook 1 heb gekocht. Ik heb zelf nu de camera Canon 1100D.

Wat fotografeer je het liefst, en waarom?

Ik fotografeer het liefste mensen en dieren in een natuurlijke omgeving maar portretfoto’s vind ik ook leuk om te doen.

Wat voor apparatuur gebruik je om te fotograferen?

Ik gebruik alleen mijn camera. Daarbij gebruik ik het licht van de situatie van de locatie om het zo echt mogelijk te lijken.

Bewerk je de foto’s, zo ja in welk programma?
Ik gebruik voor mijn foto’s te bewerken Picmonkey en Pixlr express,

Heb je een favorite locatie om te fotograferen? 
Ik vind het super gaaf om met witte achtergronden te fotograven maar ook een natuurlijke achtergrond (denk hierbij aan een streetlife, het bos, de zee etc.)

Op welke foto ben je het meest trots, en waarom?
Ik ben het meeste trots op de foto’s uit Thailand. Ben daar in 2013 geweest. De cultuur en het geloof en natuur zijn prachtig daar!
Wat is je ultieme fotografie droom? 
Mijn ultieme droom is als mijn foto’s gebruik worden voor een website of voor een tijdschrift. Maar als een foto een duidelijk en sterk verhaal verteld. Mijn ideale droom zou zelf een shoot te hebben in Italië of Ibiza met mooie natuur om me heen. Als ik zelf een shoot zou mogen doen is dat een stoere/fashion shoot. Dat lijk me echt zo super gaaf!

Website: http://500px.com/StefhaniedeHaanNieuwere post Oudere post

3 opmerkingen: