Gastfotograaf | Margot

Door | 27.6.14 Laat een reactie achter
In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen! Vandaag zie je het werk van Margot wil jij ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht

Mijn naam is Margot van Laar, en ben 19 jaar oud. Toen ik nog ienie-mienie was kreeg ik zo'n grote plastic camera met een rolletje er in van mijn ouders. Op dit moment ben ik begonnen met fotograferen maar het serieus shooten met mijn Canon doe ik nu ongeveer 2 jaar.

Wat fotografeer je het liefst, en waarom?
Het liefst fotografeer ik modellen. Ik word altijd erg geïnspireerd door modefoto's uit tijdschriften. Wanneer ik ergens een mooie foto tegen kom hang ik hem aan mijn muur zodat ik er naar kan kijken wanneer ik inspiratie nodig heb!Wat voor apparatuur gebruik je om te fotograferen?
De spiegelreflex camera die ik gebruik is de Canon 1100D.

Bewerk je de foto’s, zo ja in welk programma?
Ja ik bewerk foto's. Dit doe ik met Photoshop Elements.

Heb je een favorite locatie om te fotograferen? 
Een favoriete locatie om te fotograferen heb ik niet, zolang het licht goed is kan ik overal fotograferen.Op welke foto ben je het meest trots, en waarom? 
Dit is een High Fashion foto die ik samen met een vriendin van me heb gemaakt die Styliste is.


Wat is je ultieme fotografie droom?
Mijn fotografie droom is om uiteindelijk als fotograaf aan de slag te gaan, natuurlijk bij een groot bekend mode tijdschrift.

Website: http://margotvanlaar.wix.com/pictures
Nieuwere post Oudere post

0 reacties: