Gastfotograaf | Joke

Door | 17.6.14 Laat een reactie achter
In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen! Vandaag zie je het werk van Joke wil jij ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht

Mijn naam is Joke Giezen, ik ben 32 jaar oud. Fotografie is al van jongs af aan iets wat ik geweldig vind. ontelbaar veel fotorolletjes ontwikkelen en hopen dat er wat leuks bij zit. Gelukkig is dat tegenwoordig wat makkelijker :) Mijn eerste spiegelreflexcamera kocht ik een aantal jaar geleden. Een Canon 40D, 2e handsje via marktplaats. Helaas deed hij na 2 maanden niets meer. dus weer verder sparen! Nu heb ik de beschikking over een Canon 1000D en kan ik eindelijk mijn passie verder gaan ontwikkelen. Mijn kinderen en vrienden en familie zijn geliefde modellen. Workshop volgen en heel veel oefenen om de vele technieken van de camera verder onder de knie te krijgen. Tegenwoordig word ik gevraagd door mensen uit mijn omgeving om foto's te maken en hoop ik dat verder uit te kunnen breiden. ik moet nog heel veel leren, maar een leuke hobby is het zeker!

Wat fotografeer je het liefst, en waarom?
Ik fotografeer het liefst mensen en vooral kinderen. Ik hou van mensen met hun eigen karakter eigenschappen. iedereen heeft iets moois en om dat perfect in de foto uit te laten komen zie ik als een grote uitdaging. Kinderen vind ik toch wel het leukste. Ik zie ze genieten als ik met ze op pad ga om ze als echte modellen op de foto te zetten.

Bewerk je de foto’s, zo ja in welk programma?
Photoshop gebruik ik voor het bewerken, al wil ik daar nog wel een cursus voor doen, want er zijn zo veel mogelijkheden met dat programma die ik nog lang niet onder de knie heb.

Heb je een favorite locatie om te fotograferen?
Ik heb helaas nog niet de beschikking over een studio, maar ik vind het enorm leuk om de natuur in te gaan. het bos, een leuk watertje, speeltuin enz. kinderen in een natuurlijke omgeving werkt het leukste.

Op welke foto ben je het meest trots, en waarom?
Ik vind de foto van mijn jongste zoon op het voetbalveld wel erg leuk. Hij zit in zijn spel en is dus niet voor de camera aan het poseren. Veder vind ik de foto's van Milan ook erg leuk omdat hij het eerste "model" was waar ik een hele shoot van heb gemaakt.


Wat is je ultieme fotografie droom?
Een eigen fotostudiootje lijkt me geweldig en Trouwreportages!

Website: www.facebook.com/fotojoke (liken mag! ;) )

  Nieuwere post Oudere post

0 reacties: