Gastfotograaf | Eliane

Door | 20.6.14 2 reacties
In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen! Vandaag zie je het werk van Eliane wil jij ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht

Hallo, ik ben Eliane van Schaik en wil hier aan jullie mijn passie laten zien: fotograferen. Ik ben 19 jaar en studeer Pedagogiek in Sittard. Ruim een dik jaar ben ik bezig met het fotograferen van paarden, mensen, honden, koppeltjes, families, communies en andere belangrijke momenten die vastgelegd willen worden op foto’s. Ik fotografeer het liefste paarden & mensen. 


Paardenfotografie blijft mij boeien doordat ik dit geweldige beesten vind om op foto’s vast te leggen. Dit komt misschien ook doordat ik zelf 2 paarden heb. Ik vind paarden edele dieren, en om hun soepele bewegingen en hun trots te fotograferen probeer ik de mooiste foto’s eruit te halen. Mensenfotografie vind ik ook geweldig, in het bijzonder Fashionfotografie. Ik houd ervan als ik meiden kan fotograferen waarvan ik prachtige beautyshots kan maken. Hier ben ik ook enorm trots op, omdat ik altijd foto’s als profielfoto op facebook zie terug komen die ik heb gemaakt.

Ik moet bekennen dat ik elke foto bewerk. Om met licht en effecten te spelen bij foto’s is interessant, en hierdoor heb ik ook mijn eigen stijl gevonden met fotograferen. Ik bewerk foto’s in een bepaalde dromerige lichte sfeer. Dit doe ik heel simpel met behulp van gratis bewerkingsprogramma’s op het internet.Een tijdje heb ik ook studiofoto’s gemaakt ,maar eerlijk gezegd vind ik dit heel saai om te doen. Ik ben overgestapt om foto’s te maken op een buitenlocatie. Mijn voorkeur gaat vooral naar grote velden, zandvlaktes of heides in natuurgebieden.

Dit is een foto waar ik het meest trots op ben; dit is mijn knappe nichtje Rosalinde. De reden waarom ik trots op deze foto ben is omdat ik dit een mooie compositie vind hoe zij haar hand op haar heup heeft liggen en omdat deze foto gemaakt is in puur daglicht in een openbaar gebouw. 


Natuurlijk heeft elke fotograaf een droom waar die naartoe werkt. Deze droom heb ik ook. Mijn ultieme fotografiedroom is om te gaan fotograferen in de fashion/mode wereld. Ik heb ook een fotograaf die mij geïnspireerd heeft, dit is Roosmarijn Visser. Maar natuurlijk komt mijn studie op de eerste plaats, daarna wil ik zeker weten iets gaan doen met fotografie!

Websites:
www.elianevanschaikfotografie.weebly.com
www.facebook.com/elianevanschaikfotografie

Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen:

  1. Mooie foto's! Gave bewerking ook (hoewel soms een beetje teveel van het goede, naar mijn mening) Vooral de foto's drie en acht vind ik super
    Groetjes Senna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie foto's en nabewerking zeg! gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen