De vraag van vandaag

Door | 19.6.14 2 reacties
Hoi allemaal, ik heb al eens gevraagd wat jullie nog zouden willen zien op mijn blog! Er zijn toe een aantal dingen genoemd maar als jullie nog iets weten, zeg het vooral!


Mijn vraag van vandaag is.. Zal ik me echt alleen bezig blijven houden met fotografie op mijn blog? Of willen jullie af en toe ook iets anders zien wat daar niets mee te maken heeft? Misschien is het een rare vraag maar ik ben toch benieuwd naar jullie meningen!

Of hebben jullie misschien een onderwerp binnen fotografie waar jullie juist meer over willen horen/weten/leren?Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen:

  1. Ik denk dat je het bij jezelf moet houden.. Vind jij dat je alleen over fotografie wilt bloggen, moet je dat doen, vind jij dat er ook wel afwisselende dingen bij kunnen die niet met fotografie te maken hebben, zou ik dat lekker doen!
    Ik vind het altijd leuk om tutorials te zien of DIY.

    BeantwoordenVerwijderen