Terug uit Ierland

Door | 26.5.14 1 reactie
Zoals jullie misschien al hadden gemerkt ben ik weer in Nederland. Komende tijd zal ik mijn avonturen vertellen en foto's laten zien. Ik begin bij het begin:


We kwamen 's avonds aan in Belfast en gingen opzoek naar de bus die ons in de buurt van het hotel moest brengen. We moesten even vragen welke kant ons hotel op was en kwamen er toen meteen al achter hoe ongelofelijk vriendelijk de mensen in Belfast zijn. De locatie van ons hotel was perfect en de kamer zag er ook prima uit. De volgende dag begon het echte avontuur, we begonnen met de buurt verkennen. Om de hoek van ons hotel zaten de Botanic Gardens, het was super mooi weer dus die gingen we even bekijken.Wisten jullie trouwens dat de Titanic in Belfast is gemaakt? Er is dus heel veel te vinden over de Titanic en er is zelfs een museum. We zijn op de trein gestapt (later bleek dat we het ook hadden kunnen lopen) en richting het museum gegaan. We zijn niet naar binnen geweest maar hebben wel het gebouw bewonderd en verder op het terrein naar andere boten, het uitzicht en de vogels in het water gekeken. 
Hierna hebben we nog even de stad verkend en een tour geboekt voor de volgende dag naar de Giant's Causeway! We rijden via onder andere kastelen, een whiskey brouwerij, Rope Bridge en de kust (wat een van de mooiste kustwegen is van de wereld.) Met (foto) stops bij de meeste punten! Hierover horen jullie de volgende keer alles! En natuurlijk laat ik dan ook mijn foto's zien die ik tijdens deze tour heb kunnen maken.


Nieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. Oooh wat gaaf die letters voor het titanic museum! ben benieuwd naar de rest!

    BeantwoordenVerwijderen