Show je foto

Door | 1.5.14 8 reacties
Ja je ziet het goed, show je foto! Geen spam je blog, item, social media nee show je foto! Ik heb geen idee hoe ik daar ineens op kwam maar het lijkt me heel erg leuk om jullie foto's te zien. Dus heb jij een foto die je wil laten zien, dit is je kans! En natuurlijk mag je ook de link naar je blog (of misschien heb je wel een portfolio) melden. Ik ben heel erg benieuwd naar de foto's, showen maar ;-) vertel je ook wat leuks over de foto?Nieuwere post Oudere post

8 opmerkingen:

 1. Deze foto heb ik ooit eens gemaakt op Terschelling met een Canon 50D + Canon EF 100-400mm. Ik kon mooi dichtbij komen en pas toen ik de foto zag, zag ik hoe kleurrijk zelfs een meeuw is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk concept! Ben benieuwd naar foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tessa van Nuland01-05-2014 12:16

  Hier kun je een aantal foto's van me bekijken!

  http://flickr.com/tazza_/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat creatief zeg! Op Vanilles maak ik al mijn foto's zelf. En met een mooi resultaat! Heb jij misschien nog tips voor mijn foto's? Hier is een van mijn foto

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De schepte/diepte in je foto vind ik erg mooi. De vage (bokeh) achtergrond ook! Het enige wat ik als tip wil meegeven is dat je focus nu eigenlijk op 2 dingen ligt. Het linker kaarsje en de lippen balsem. Misschien is de regel van derden een goede tip/weetje voor je om je foto's nog beter te maken. http://www.ninfotografie.nl/2014/04/fotografieles-regel-van-derden.html

  BeantwoordenVerwijderen