Gastfotograaf | Senna

Door | 6.5.14 4 reacties
Het is weer gastfotograaf dinsdag! In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen! Vandaag zie je het werk van Senna.
Mijn naam is Senna, ik ben 16 jaar en woon in Zutphen. Ik fotografeer nu een aantal jaar als hobby. Veel in de natuur en ook portretten of experimentjes. Mijn intresse in fotografie is enorm gegroeid nadat ik een blog aanmaakte in 2012. Toen fotografeerde ik nog met een Canon 300d van mijn ouders en ik wist eigenlijk nog heel weinig. Ik heb ontzettend veel geleerd van de reacties die ik krijg op mijn blog en op fotoforumvoorbeginners.nl en natuurlijk door heel veel te fotograferen.In Februari dit jaar heb ik mijn eigen camera gekocht, een Canon 600d waar ik ontzettend blij mee ben. Meestal fotografeer ik met mijn eigen 18-55mm lens, maar thuis hebben we ook nog een paar andere lenzen. Ik bewerk mijn foto's meestal in Picasa, omdat dit lekker overzichtelijk is. Daarnaast gebruik ik ook weleens Picmonkey (een online programma) waarmee je heel veel leuke effecten kunt toevoegen. Meestal schuif ik wat met het contrast en soms de witbalans en snijd ik de foto bij. Ook moet ik foto's vaak nog recht zetten, omdat ik dat nog wel eens over het hoofd zie tijdens het maken van de foto. Ik heb ook Photoshop elements 2.0 (deze lag al jaren ongebruikt in een doos), dat vind ik alleen nog best ingewikkeld.


Van de bovenstaande foto’s is een groot deel nog gemaakt met de 300d. Je ziet twee foto’s van experimentjes met water. En verder foto's van de natuur. De twee foto’s van de vliegenzwammen zijn ongeveer een week na elkaar gemaakt.

Op mijn blog plaats ik ongeveer een keer per week nieuwe foto’s. Hierdoor blijf ik veel bezig met fotografie en bekijk ik mijn foto’s altijd nog eens extra goed voordat ik ze op mijn blog plaats.

Website: www.sennacamara.blogspot.nl


Wil jij net als Senna ook als gastfotograaf op mijn blog staan? Kijk dan voor meer informatie op gastfotografen gezocht


Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen: