Foto van de maand | mei

Door | 8.5.14 5 reacties
Vanaf vandaag ga je het item "foto van de maand" maandelijks terug zien keren. In dit item vraag ik jullie een foto in te sturen, uit alle inzendingen wordt 1 foto gekozen die de huidige maand dan als 'omslagfoto' op mijn facebookpagina komt te staan, met natuurlijk jouw naam en eventueel (portfolio) website erbij. Ook wordt de winnende foto hier bekend gemaakt, op mijn blog. Conclusie, meer bekendheid voor jouw werk! ;-)

Iedereen mag 1 foto insturen! Je kan je foto hier onder achterlaten, per e-mail sturen naar ninfotografie@gmail.com of op mijn facebookpagina posten. Je hebt tot en met zondag 11 mei 19:00uur om je foto in te sturen! Hou er rekening mee dat de foto liggend moet zijn aangezien het in de omslag op facebook moet passen. 

Ik ben heel erg benieuwd naar de foto's! Vinden jullie het leuk als ik voor volgende maand een thema bedenk voor de foto die je mag insturen?Nieuwere post Oudere post

5 opmerkingen:

 1. Leuk idee! Is het de bedoeling dat de foto ook in deze maand gemaakt is, of maakt dat niet uit? Een thema is wel wat meer uitdaging en dan vind ik het extra leuk om de resultaten van anderen te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat maakt niets uit ;-)! Ik denk ook wel dat het inderdaad leuk is om de volgende keer een thema te verzinnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hierbij mijn foto! :)

  https://www.flickr.com/photos/tazza_/14030957882/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oke, ik was het alweer helemaal vergeten, maar dan weet ik dat voor de volgende keer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik kan je alvast vertellen dat de foto voor de maand juni t/m 31 mei ingezonden kan worden. En deze keer met thema, namelijk zwart wit ;-) na mijn vakantie komt hier ook nog een blogpost van met wat meer info!

  BeantwoordenVerwijderen