Foto van de maand | Juni

Door | 22.5.14 10 reacties
In dit item vraag ik jullie een foto in te sturen, uit alle inzendingen wordt 1 foto gekozen die de huidige maand dan als 'omslagfoto' op mijn facebookpagina komt te staan, met natuurlijk jouw naam en eventueel (portfolio) website erbij. Ook wordt de winnende foto hier bekend gemaakt, op mijn blog. Conclusie, meer bekendheid voor jouw werk! ;-)


Vanaf deze maand gaan we werken met thema's, het thema voor de maand juni is zwart/wit! Iedereen mag foto insturen! Je kan je foto hier onder achterlaten, per e-mail sturen naar ninfotografie@gmail.com of op mijn facebookpagina posten. Je hebt tot en met zaterdag 31 mei om je foto in te sturen! Hou er rekening mee dat de foto liggend moet zijn aangezien het in de omslag op facebook moet passen. 


Nieuwere post Oudere post

10 opmerkingen:

 1. Ik fotografeer erg weinig zwart/wit, maar soms kan het heel mooi zijn. Zo vond ik het contrast bij deze bloemen erg mooi. (ik hoop dat ik de foto goed heb geupload)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hmm, volgensmij wil de foto niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He Senna, het is goed gegaan hoor! Bedankt voor je inzending. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is mooi, hij staat er toch wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk , ben benieuwd !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer, ik heb net gemerkt dat mijn beste Zwart-wit foto's allemaal staand zijn. Toch nog een liggende inzending gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Top dat je toch nog een liggende zwart/zwit foto hebt gevonden! Misschien een nieuwe missie? Liggende zwart/wit foto ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk leuk! ik heb je een mailtje gestuurd met mijn inzending =D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Nina, ik heb een foto ingestuurd :-) Groet, Rob

  Onderwerp: metaalrecycling in Tsjechië.

  BeantwoordenVerwijderen