Favo YouTubers (fotografie/bewerking etc)

Door | 2.5.14 Laat een reactie achter
Ik zie vaak mensen die laten zien wat hun favoriete YouTubers zijn. Vaak gaat het dan over kanalen met dingen over beauty e.d. maar er zijn natuurlijk ook YouTube kanalen m.b.t. fotografie en de bewerking daarvan! Ik laat vandaag 4 mijn favorieten zien!


Deze meneer heeft heel veel fotografie tutorials die echt heel handig zijn. Ook Photoshop en Lightroom tutorials komen vaak aan bod.


Dit kanaal heb ik vooral 'gebruikt' toen ik over wou stappen naar een andere camera (body). Er worden super veel modellen uitgetest en vergeleken. En het heeft mij gelopen bij mijn besluit :) Ook worden er lenzen getest en natuurlijk is er nog veel meer te zien!



Weer tutorials, vooral voor Photoshop. Niet altijd even makkelijk wel (vind ik) erg mooi! Helaas staan er niet heel veel video's op haar kanaal.



Hoe doe je bepaalde dingen in Photoshop in 1 minuut. Dit kanaal is redelijk nieuw voor me, maar toen ik dit filmpje zag dacht ik, die moet ik volgen! Je hebt bijvoorbeeld ook een filmpje over in 1 minuut een Instagram filter in Photoshop. Erg leuk, en leerzaam.


Weet jij nog een leuk YouTube kanaal over fotografie of de bewerking van foto's?



Nieuwere post Oudere post

0 reacties: