Wat wil JIJ zien?

Door | 25.4.14 2 reacties
Wat zou jij nou graag nog op mijn blog willen zien? Dat zou ik wel eens willen weten!

Misschien heb je nog bepaalde vragen over fotografie, technieken waar je meer over wil weten of bepaalde dingen die je wil zien. Of heb je wel een leuke fotobewerking/tutorial in je hoofd maar weet je niet precies hoe je die uit moet voeren. Wat het ook is, laat het me weten!

Het kan ook zo zijn dat je nog een heel item 'mist' op mijn blog. Ook voor zulke suggesties sta ik zeker open! Ik heb nu bijvoorbeeld regelmatig fotografie lessen en tutorials op mijn blog staan. Maar misschien ben jij wel opzoek naar iets heel anders op een fotografie blog!


Ik hoor heel graag van jullie! ;-)

Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen:

  1. Mij lijkt het erg interessant om meer te leren over het filmen met een spiegelreflex camera!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een goed idee, daar ga ik zeker wat mee doen!

    BeantwoordenVerwijderen