Spam je social media

Door | 4.4.14 4 reacties
Zoals de meeste ben ik ook te volgen op social media. Hierop plaats ik al mijn nieuwe posts zodat je altijd op de hoogte bent! Ook plaats ik soms random foto's die ik bijvoorbeeld die dag heb gemaakt en hou ik winacties! Nu dacht ik, laat ik vandaag mijn social media eens 'in the spotlights' zetten.


Maar.. dat is ook zo saai. Dus om het wat leuker te maken het ik er voor gekozen een 'Spam je social media' post te plaatsen. Volg jij mij al? 

Spam er op los, ik zal zeker een kijkje nemen! En als je dan toch bezig bent, welk social media platform werkt voor jou het best, en waarom?

Ik denk dat Twitter voor mij het beste werkt, ik heb het idee dat ik via Twitter de meeste mensen kan bereiken!


Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

 1. DinjaDONUT vd Broek04-04-2014 20:08

  Ik vind Twitter zelf niet zo fijn (ik weet nooit wat ik moet typen als tweet), ik vind Facebook tot nu toe gewoon heel fijn, ik heb mijn eigen pagina voor fotografie (facebook.com/dinjavandenbroek) en ik kan daar fijn mijn foto's uploaden.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Dinja,
  Je link van facebook neemt het haakje ) mee dus de link werkt nu niet,
  je kan hem nog aanpassen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DinjaDONUT vd Broek05-04-2014 13:16

  Dankje! Nu doet ie het wel als het goed is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leeeuk lang leve de social media! Ik gebruikt, twitter facebook instagram en pinterest.. Allemaal te vinden onder de naam vanzoelenfotografie of vanzoelenfoto =D

  BeantwoordenVerwijderen