NinFotografie op reis

Door | 9.4.14 5 reacties
In 2012 ben ik met Jaap op vakantie geweest naar Schotland, Glasgow om precies te zijn. Het was een geweldige ervaring! Ik fotografeerde toen ook al en heb dus heel veel foto's gemaakt! Alleen had ik een stuk minder ervaring dan nu. Zo fotografeerde ik toen bijvoorbeeld nog niet in RAW.


Waarom ik het hier nu over heb is omdat ik binnenkort weer op vakantie ga, naar Belfast, Noord-Ierland. Ik ben van plan heel veel foto's te maken en hoop dat ik ook af en toe een update vanuit Belfast kan geven en misschien zelfs wat foto's kan laten zien, want... wat is het mooi daar! Waar we bijvoorbeeld zeker weten naartoe gaan is Rope Bridge ik vind het er zelf prachtig uitzien!

Bron: http://www.amazingplacesonearth.com/rope-bridge-northern-ireland/
Om even verder in de stemming te komen vandaag een stukje over mijn vakantie naar Glasgow en een aantal foto's natuurlijk!

De mensen in Glasgow zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Het enige is dat ze soms zo snel praten met hun schotse accent, dat ze af en toe moeilijk te volgen zijn haha. De stad zelf is ook erg leuk, er zijn veel winkels en bezienswaardigheden. Wij zijn met een hop on hop off bus door Glasgow gereden, hiermee kom je onder andere langs George Square, Glasgow Cathedral, Sience Center, University en Kelvin Park. En natuurlijk komt er nog veel meer voorbij! In (of op) de bus wordt ook allemaal informatie gegeven over alles waar je langs rijdt. Erg leuk dus als je wat te weten wil komen over Glasgow.Loch Lomond (Balloch) Wat is het hier prachtig!! Als je van de natuur houdt moet je hier zeker naartoe! We zijn er twee keer geweest, de eerste keer lopend en de tweede keer zijn wij met een boot van Sweeney’s Cruises door Loch Lomond gevaren. Hierbij werd er ook veel geschiedenis e.d. verteld. Alleen al de ervaring om met een boot door Loch Lomond te varen is geweldig! En op de boot zelf verkopen ze ook “Loch Lomond” bier, een aanrader!

Tip: Tegenover het informatiepunt bij Loch Lomond is een restaurant/hotel Tullie Inn, we hebben daar ZO heerlijk gegeten, dus als je in de buurt bent, zeker even langs gaan!


Dat was mijn Glasgow avontuur in het kort, volgende maand dus naar Belfast. Ik kan echt niet wachten! Ben jij ooit naar Schotland of Ierland geweest?


Nieuwere post Oudere post

5 opmerkingen:

 1. leeeeeuk! ik zou daar ook wel een keer heen willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naar Schotland of naar Ierland? (of allebei ;-) haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ierland heeft de voorkeur al is beide natuurlijk altijd goeed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik ben zelf ook heel benieuwd wat Ierland me gaat brengen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. DinjaDONUT vd Broek11-04-2014 21:20

  Wauw wat leuk zeg! Ik wil ook nog wel eens een keertje naar Schotland of Ierland (ik kan nog niet echt kiezen)

  BeantwoordenVerwijderen