Koningsdag!

Door | 26.4.14 7 reacties


Even een kort berichtje! Iedereen die er vandaag op uit gaat wens ik heel veel plezier! Zelf ga ik lekker door Amsterdam struinen, in het Vondelpark, opzoek naar leuke spulletjes en uiteindelijk kom ik waarschijnlijk ergens terecht waar muziek gedraaid wordt ;-)

Deze foto is trouwens van vorig jaar ;-)
Ik zou graag mijn camera meenemen om foto's te maken maar ben bang dat er iemand tegenaan botst, bier over gooit en dat soort gekkigheden. Dus die laat ik maar thuis. Mocht jij wel foto's gemaakt hebben, laat ze vooral zien ;-) 


Heb jij plannen voor vandaag? Of heb je misschien al iets leuks gedaan?


Nieuwere post Oudere post

7 opmerkingen:

 1. Veel plezier :-) Ik blijf vandaag lekker thuis en ga lekkere dingen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeps iets te laat! Haha! Maaar je hebt vast een leuke kingsday gehad! Heb je nog wat leuks gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, heb eigenlijk niets gekocht.. haha. Heb jij nog wat leuks gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heb de koningspelen gefotografeert voor onze locale krant. Deze kun je hier vinden :-) http://www.mooilaarbeek.nl/fotos/8796/koningspelen_laarbeek_obs_t_klokhuis

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nouu goed voor de portemonnee dus haha! Ik had een wedstrijd van het paardrijden en ben daarna lekker in de chilmodus gegaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen