Gastfotograaf | Mirjam

Door | 22.4.14 2 reacties
Het is weer gastfotograaf dinsdag! In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen! Vandaag zie je het werk van MirjamHoi! Mijn naam is Mirjam en ik ben 17 jaar oud. Mijn interesse voor fotografie begon al op hele jonge leeftijd. Van mijn opa en oma kreeg ik vaak een wegwerp cameraatje. Ik denk dat ik rond de 12 jaar was toen ik de oude digitale camera van mijn moeder kreeg:

 

Toen ik 14 á 15 was kreeg ik een spiegelreflex camera van mijn ouders. Een Nikon D3000 Ik was er helemaal blij mee en fotografeerde alles wat los en vast zat.


Daarna heb ik de fotografie door persoonlijke omstandigheden even laten varen. Maar door een opdracht van school heb ik het fotograferen toch weer een beetje opgepakt! Recent werk van mij:Ik bewerk mijn foto's met Photoshop CS5 en dan speel ik vooral met de curves en ik highlight vaak dingen. En naast fotografie Photoshop ik ook heel graag, photo manipulations enzo.Wil jij net als Mirjam ook als gastfotograaf op mijn blog staan?
Stuur dan een e-mail naar ninfotografie@gmail.com met een foto van jezelf, 5-10 foto's die jij hebt gemaakt en een leuk verhaaltje! meer info zie fotografen gezocht

Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen: