Gastfotograaf | Chantal

Door | 29.4.14 2 reacties
Het is weer gastfotograaf dinsdag! In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen! Vandaag zie je het werk van Chantal


Mijn naam is Chantal, 32 jaar en één van mijn grote passies is fotograferen. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met een beginnerscursus fotografie om mijn meer uit mijn spiegelreflex te kunnen halen. Er ging een hele wereld voor me open. M’n verslaving aan fotograferen is toen echt begonnen. Na de beginnerscursus heb ik me dan ook direct aangemeld voor de vervolgcursus en inmiddels ga ik nog maandelijks naar een gevorderdencursus. Sinds begin dit jaar heb ik mijn eigen bedrijf Made by C waar ik naast fotografeer ook websites bouw en adviseer op het gebied van online marketing.

In augustus heb ik m’n eerste bruiloft mogen fotograferen. Ik voelde me enorm vereerd dat ik gevraagd was en dat het bruidspaar het vertrouwen in mij had na het zien van foto’s op mijn online portfolio.In januari ben ik op mijn blog gestart met een nieuwe uitdaging ’52 Weeks Foto Friday’. Een idee die ik heb opgedaan via Pinterest. Elke vrijdag heb ik weer een nieuwe uitdaging om te fotograferen. Door deze uitdaging wil ik uiteindelijk leren om nog meer uit m’n camera te halen. Eén van m’n favoriete foto’s van de 52 Week Foto Friday waren de uitdagingen ‘Reflection’, ‘Photo Animation’ en ‘Love’.

           52 Weeks Foto Friday | Reflection                                        52 Weeks Foto Friday | Photo Animation 

52 Weeks Foto Friday | Love
Ik vind het prachtig als een foto uiteindelijk de sfeer kan overdragen van het moment waarop de foto is gemaakt. Voor Happy Vintage en 2BeSam heb ik een fotoreportage mogen doen voor hun nieuwe decoratielijn.Ook van detailfotografie kan ik een enorm enthousiast worden. Door maar een bepaald gedeelte van een onderwerp op de foto te zetten, kan je een totaal ander beeld creëren. De foto die je hieronder ziet is een tafelpunt van een bijzettafeltje die ik tegenkwam toen ik met m’n camera door de binnenstad van Amersfoort liep.Tijdens mijn laatste vakantie heb ik een mezelf een thema opgelegd. Ik wilde zo veel mogelijk deuren fotograferen van het eiland Tenerife. Door jezelf een thema op te leggen kijk je op een heel andere manier naar je vakantiebestemming. Dan valt je eigenlijk pas op hoeveel mooie deuren er eigenlijk zijn. Normaal gesproken was ik er waarschijnlijk zo langs heen gelopen. Alle deuren die ik heb gefotografeerd op Tenerife zijn terug te vinden op mijn blog onder het kopje ‘Reisfotografie’.Op het moment fotografeer ik met de Canon EOS 1100D een instapmodel van Canon die ik voor elke beginnende fotograaf kan adviseren. Dit jaar hoop ik me verder te mogen ontwikkelen op het gebied van fotografie. Daar hoort uiteraard ook een nieuwe camera bij die ik binnenkort hoop aan te schaffen.

Website: www.madebyc.nl
Facebook: https://www.facebook.com/madebycnl?ref=hl
Twitter: @MadebycNL
Google+: https://plus.google.com/105530466875743235765/


Wil jij net als Chantal ook als gastfotograaf op mijn blog staan?
Stuur dan een e-mail naar ninfotografie@gmail.com met een foto van jezelf, 5-10 foto's die jij hebt gemaakt en een leuk verhaaltje! meer info zie fotografen gezocht

Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen: