Gastfotograaf | Hellen

Door | 15.4.14 3 reacties
Het is weer gastfotograaf dinsdag! In dit artikel laten hobby, professioneel, amateur en alle andere soort fotografen hun werk zien en verhaal horen! Je komt er bijvoorbeeld achter met welk apparatuur ze werken en wat ze het liefst fotograferen! Vandaag zie je het werk van Hellen!


Ik ben Hellen Heidekamp, 43 jaar, getrouwd, en moeder van 2 dochters. Ik ben werkzaam bij een electronica bedrijf, en in m’n vrije tijd fotografeer ik als hobbyfotograaf. Ik fotografeer met een Canon spiegelreflex, veel buiten in de natuur. Hou van Macrofotografie, maar maak ook graag foto's van landschappen met groothoeklens! Ik beleef er echt heel veel plezier aan! Je kan me dan ook erg vaak buiten vinden, tenminste als het weer een beetje redelijk is.

Deze foto vond ik persoonlijk heel erg mooi van kleur, de herfst brengt zoveel mooie kleuren met zich mee
Mooie witte bloemetjes in het bos, ik ga er vaak op uit, woon vlak bij het bos, dus erg makkelijk om er zomaar even een half uurtje te fotograferen.
Hier één van m’n eerste foto’s met m’n groothoeklens, dit is in Callantsoog, zo’n mooi contrast tussen de verschillende kleuren.

Detailfotografie, dit is eigenlijk “gewoon”een hekje, maar in het zwart/wit geschoten voegde het net iets meer toe.
'S Morgens vroeg in de mist, mooie kleuren, mooie zon en een paar bomen. Ook deze foto is geheel zonder bewerking.
Een hele mooie kleurige zonsopkomst, gemaakt zonder filters en bewerking, ik probeer zoveel mogelijk zonder photoshop te doen, en zoveel mogelijk uit m’n camera te halen.
Dit was bij het Zuidlaardermeer, wederom zonder bewerking, met m’n groothoeklens gemaakt.
Mijn lieve poes Dodo, helemaal een supermodelletje, mooi om dieren te fotograferen.
Dit is één van m’n favoriete zwart/wit foto’s. Hier was het allemaal nog uitproberen, maar deze blijft voor mijn gevoel erg mooi.

Meer werk van Hellen vind je op Flickr

Wil jij net als Hellen ook als gastfotograaf op mijn blog staan?
Stuur dan een e-mail naar ninfotografie@gmail.com met een foto van jezelf, 5-10 foto's die jij hebt gemaakt en een leuk verhaaltje! meer info zie fotografen gezocht

Nieuwere post Oudere post

3 opmerkingen:

  1. Zitten erg mooie plaatjes tussen! vooral die met de groothoek van het strand! prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De foto van het herfstblad is inderdaad prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen