Gastfotograaf | Chantal

Door | 8.4.14 3 reacties
Mijn naam is Chantal Brands, ben 25 jaar en kom uit Zaltbommel. Recent ben ik Foto Ervaring gestart om meer ervaring op te doen met fotografie. Ik ben amateur fotograaf en op dit moment heb ik 4 fotoshoots gehad.

in 2014 ben ik steeds gerichter gaan fotograferen, kleine opdrachten op TFP basis en vooral gaan richten op portretfotografie. Ik werk met een sony NEX-5N, een systeemcamera en beschik over 2 lenzen 18-55 en 55-210.

Waarom ben ik begonnen met Foto Ervaring, ten eerste wil ik mensen een speciale ervaring in fotografie meegeven. Ik wil dat mensen zich mooi voelen en zelfvertrouwen krijgen door een fotoshoot bij mij te doen, daarnaast was het grootste doel dat ik zelf meer ervaring zou gaan krijgen. 

Als nabewerkingsprogramma gebruik ik altijd Adobe Lightroom en soms ook nog Picasa van Google om foto's te ordenen en uit te zoeken dat gaat heel erg snel met Picasa. Ik probeer foto's in de nabewerken het liefst zo min mogelijk aan te passen, wat ik wel geweldig vind is zwart-wit fotografie. Hier ben ik me ook erg op aan het richten omdat ik de kracht van zwart wit zo mooi vind.


Websites
https://www.facebook.com/FotoErvaring?ref=hl
http://foto-ervaring.tumblr.com/

Vermelding modellen
Jong meisje: Angelica
Blond meisje lang haar: Maryse
Meisje Kort haar: Mariëlle den Braber


Wil jij net als Chantal ook als gastfotograaf op mijn blog staan?
Stuur dan een e-mail naar ninfotografie@gmail.com met een foto van jezelf, 5-10 foto's die jij hebt gemaakt en een leuk verhaaltje! meer info zie fotografen gezocht


Nieuwere post Oudere post

3 opmerkingen:

 1. Leuk! de foto (in kleur) van het meisje vind ik echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Foto Ervaring08-04-2014 16:26

  bedankt van zoelen fotografie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind vooral de tweede foto erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen